Arma 3 Live Life RPG AltisLife Türkiye'nin ilk AltisLife Sunucusu 'a hoş geldiniz!
Merhaba, Ziyaretçi! Sizi aramızda görmek güzel ama sitemizden daha iyi yararlanabilmeniz için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız. İlgi ve alakanızdan dolayı Arma 3 Live Life RPG AltisLife Türkiye'nin ilk AltisLife Sunucusu yönetimi olarak teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
Son Düzenleme: 06-03-2020, Saat: 15:59, Düzenleyen: Realize..
Sebep: Başlık Düzeltmesi
Lag bildiğimiz üzere birçok konuda oyun zevkimizi bozuyor ve özellikle yakın çatışmalarda sadece rushlayan kazanabiliyor çünkü aşırı derece ışınlanma söz konusu, araçlara in bin 2dk sürüyor araçlar lagdan ötürü sürekli ışınlanıp arkadakine çarpıyor vs. En yakın zamanda düzeltilmesini umuyorum İyi Forumlar.
06-03-2020, Saat: 14:21
İçeriği görüntüleme izniniz bulunmuyor!
Üzgünüz, içeriği görüntüleyebilmek için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız.
+1 düzeltilmesi gerekiyor. https://youtu.be/5J5CTb54NyQ . Kalk vur konusunda olsun yakın çatışmada saniyelik görünmemesi ve ölmek olsun araçların lagdan birbirine çarpması ve kişilerin ölmesi olsun her türlü şekilde oyuncuların zevki bozuluyor. Bir an önce düzelmesi dileğiyle.
06-03-2020, Saat: 16:27
İçeriği görüntüleme izniniz bulunmuyor!
Üzgünüz, içeriği görüntüleyebilmek için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız.