Arma 3 Live Life RPG AltisLife Türkiye'nin ilk AltisLife Sunucusu

Tam Versiyon: ARMA3 DONALİMLARİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
grafik  Ekran kartı ve işlemci istiyen bir oyun arma3 oyuzden işlemci + ekrantı yuksek olsa yeter 


RAM:8 YETER
EKRANKART: 2 GB 256 BİT ŞART
İŞLEMCİ: İ5 İ7 ŞART
SSD:120 GB YADA DAHA FAZLA OLABİLİR
ANAKART SİZİN TERCİHİNİZ KALMİŞTİR
i5 i7 neden şart i3 8100 1050ti ile gayet rahat oynanabilir cidden şu rakamlara bakmaktan vazgeçin artık önemli olan nesili
Arma3 için bu domalımlara gerek yok
(06-05-2019, Saat: 12:20)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]i5 i7 neden şart i3 8100 1050ti ile gayet rahat oynanabilir cidden şu rakamlara bakmaktan vazgeçin artık önemli olan nesili

dostum bende gtx 1050ti var fakat anakart ram kasa vb yok 1050ti ye uyumlu toplayabilirmisin darboğaz olmadan.
(06-05-2019, Saat: 15:39)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2019, Saat: 12:20)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]i5 i7 neden şart i3 8100 1050ti ile gayet rahat oynanabilir cidden şu rakamlara bakmaktan vazgeçin artık önemli olan nesili

dostum bende gtx 1050ti var fakat anakart ram kasa vb yok 1050ti ye uyumlu toplayabilirmisin darboğaz olmadan.

klasik işte i3 8100 ddr4 2400mhz 8gb uyumlu bir anakart ve hoşuna gidecek orta boy ve fanlı kasa bakıcaksın ortalama 500lük bir power yeterli olur hatta fazla bile gelir ama 80+ al

(06-05-2019, Saat: 15:39)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2019, Saat: 12:20)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]i5 i7 neden şart i3 8100 1050ti ile gayet rahat oynanabilir cidden şu rakamlara bakmaktan vazgeçin artık önemli olan nesili

dostum bende gtx 1050ti var fakat anakart ram kasa vb yok 1050ti ye uyumlu toplayabilirmisin darboğaz olmadan.

https://www.youtube.com/watch?v=J2x_ldo5v14 oyun testi burada aşşağı yukarı bu değerleri alırsın ama yine de 120gb olsa bile bi ssd almayı ihmal etme windowsu içine kurmak için
(06-05-2019, Saat: 15:35)xFalcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arma3 için bu domalımlara gerek yok
bencede bu domalımlara gerek yok  Big Grin
(06-05-2019, Saat: 15:50)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2019, Saat: 15:39)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum bende gtx 1050ti var fakat anakart ram kasa vb yok 1050ti ye uyumlu toplayabilirmisin darboğaz olmadan.

klasik işte i3 8100 ddr4 2400mhz 8gb uyumlu bir anakart ve hoşuna gidecek orta boy ve fanlı kasa bakıcaksın ortalama 500lük bir power yeterli olur hatta fazla bile gelir ama 80+ al

(06-05-2019, Saat: 15:39)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum bende gtx 1050ti var fakat anakart ram kasa vb yok 1050ti ye uyumlu toplayabilirmisin darboğaz olmadan.

https://www.youtube.com/watch?v=J2x_ldo5v14 oyun testi burada aşşağı yukarı bu değerleri alırsın ama yine de 120gb olsa bile bi ssd almayı ihmal etme windowsu içine kurmak için

peki ramı tek halindemi almak 2x 4gb almakmı?
eğer sonradan ram takviyesi yapacaksan 1x8 al ama yok almıycam dersen 2x4
(06-05-2019, Saat: 16:47)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eğer sonradan ram takviyesi yapacaksan 1x8 al ama yok almıycam dersen 2x4

yani ilerki duruma bağlı 2x4 alsam  ram takviyesi yapamıyormuyum 2x4 daha performanslı diyorlarda
(06-05-2019, Saat: 17:01)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2019, Saat: 16:47)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eğer sonradan ram takviyesi yapacaksan 1x8 al ama yok almıycam dersen 2x4

yani ilerki duruma bağlı 2x4 alsam  ram takviyesi yapamıyormuyum 2x4 daha performanslı diyorlarda

performans olarak 2x4 bir miktar daha iyi performans verir ancak anakart slotları dolarsa ram takviyesi yapamazsın bu yüzden bazı insanlar 1x8 tercih ediyor anakartına göre değişir bu durum
(06-05-2019, Saat: 18:10)GüçlüÇar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2019, Saat: 17:01)Emircan E. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yani ilerki duruma bağlı 2x4 alsam  ram takviyesi yapamıyormuyum 2x4 daha performanslı diyorlarda

performans olarak 2x4 bir miktar daha iyi performans verir ancak anakart slotları dolarsa ram takviyesi yapamazsın bu yüzden bazı insanlar 1x8 tercih ediyor anakartına göre değişir bu durum
o halde o riski almak yerine 2x8gb alırım daha mantıklı
Acı sos da koyim mi abi
RTX2080 
İ7 7700K
16GB RAM 3200MHZ 8*2
Z270H Motherboard
1920x1080 En düşük Ayarlarla 60 - 40 Alıyorum. Arma III Sıkıntılı. Bazen Çok Artıyor
zamanında i3 8100 ve 1050ti ile 60-70 fps arası görüyordum yüksek ayarlarda o yazdığın donanımlara gerek yok bence Big Grin
Oda iyimiş Tevfik Bey Smile
i3 2100 ve GT 1030 + 2x4 gb Ram H81M-S2V

Anakart, tamamdır darboğaz yapacağını düşünmüyorum bir de oyunu ssd'ye kurarsanız bende hard diskte olduğu halde en düşükte 50-60 fps 

SSD'ye atsam nolur bilemem ama kavalada düşüyor her zaman düşüyor.
 
BU ARADA O DONALİMLARI DEĞİL DONANIMLARI
(09-05-2019, Saat: 08:28)DVitamineS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]RTX2080 
İ7 7700K
16GB RAM 3200MHZ 8*2
Z270H Motherboard
1920x1080 En düşük Ayarlarla 60 - 40 Alıyorum. Arma III Sıkıntılı. Bazen Çok Artıyor

2080 alıpta 1080pde oynayanda NEBİLEYİM
r5 2600x 
rx 580 nitro+
8gb 3200mhz ram
Bunlar var ama armada 60 fps alıyorum arada 47 59 arası gidip geliyor oyun bozuk
(06-05-2019, Saat: 15:35)xFalcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arma3 için bu domalımlara gerek yok

Hangi domalımlara gerek var ?
Arma 3 don alım, satım anladın
İ5 8400 gt 1030 2gb , 8 gb ram High ayarlarda kavalada 40 civarı , dışında 60+ sonuç olarak işlemci oyunu ekran kartının çok etkisini görmedim
Merhaba;  bende rtx2080 İ7 7700k 16gb Ram 3200mhz 500gb sdd 1 tb HDD olmasına rağmen oyun'da 50-60 aralığında fps alıyorum kısacası oyunun güzel bir optimizasyonu bulunmadığından bence 80 90 fps almak mümkün değil (Altis Life) çerçevesinde
(06-05-2019, Saat: 15:35)xFalcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arma3 için bu domalımlara gerek yok

.d AGKJSRĞIOGHSDR0FYSZEYFSGDPFOHGIUPSDHFOPZSDDFGZSEPFS
amd fx 8320 işlemçi ve gtx 1050ti ekran kartı ve 8gb ram 250gb ssd var ama ne yazıkki en  düşük ayarlarda catışmalarda 20fps ortalama olarak 30 fps civari alıyorum armada işlemcinin amd olması cok sıkıntı yaratıyor
(20-08-2019, Saat: 23:19)mazlum02x Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]amd fx 8320 işlemçi ve gtx 1050ti ekran kartı ve 8gb ram 250gb ssd var ama ne yazıkki en  düşük ayarlarda catışmalarda 20fps ortalama olarak 30 fps civari alıyorum armada işlemcinin amd olması cok sıkıntı yaratıyor

Senin bilgisayarında bir sorun var. Ben. Fx6300 ve 750ti ile restart boyunca 60 50 40 30 şeklinde fps alıyorum. Güncellemelerini yap malwere taraması yap yine aynı ise format at temenni ederim ki fpsin benden daha iyi olacaktır.
Sayfalar: 1 2